ANAK FIRST

Hi mommies, masa mommies bersalin dulu berapa banyak beg mommies bawak ye? Ada yg satu beg je ke? Campor'2 barang baby sekali 😅 #anakfirst

28 Các câu trả lời

Saya sekali kan beg. Tp utk barang baby saya letak dlm zipper bag. Just nnt tarik keluar zipper bag je

1 beg 1 bakul baby...bju n kain batik je bwe tok kuo wad..stokin n pling bnyk bwe suo dlm ngn pad...

2 beg, 1 beg mama dy...1 lgi beg baby, 😘 klau 1 beg tkot nanti brcmpo or nk kna punggah2 mls...

saya tak bersalin lagi tapi kemas² bawak 2 beg jugak sebab satu beg tak cukup😂

1beg mommy,1beg baby .. semua siap² utk suami amik baju baby nk bwk ke lb ..

satu beg je,brg² sekali gn baby,tapi di asing kan brg baby dlm satu beg tu

sy bawak 1 luggage brg baby n mummy campur sekali..1 bakul makanan...

2 bag, 1 bag mommy n 1 bag baby kalau ada beg besar mix pun blh.

1 beg je...skali kn bju beby dgn mak..byk2 beg nnt ssh nk bwk..

2 beg😂😂😂plus dgn beg yg beranak pinak...hehehe...