berpantang

hi mommies, masa bpantang boleh x makan biskut ni? weetameal & original?

berpantang
27 Các câu trả lời

Masa pantang yg ni yg sy makan

Sy plk x boleh nnti perut kembung..so sy x makan la risau tkt bby pn akan kembung jgk sbb kita mnyusu kn

Bokeh. Saya pun makan ni😘

😋😋

Bole sangat . Kt hospital nurse pun sruh beli ni buat mkn time mlm2😅

Boleh jer.

Sy mkn yg ori ni ms pntg ank ptama..sminggu jgk mkn 3keping cicah air susu pekat tu je 4x sehari..n xmkn nsi sbb mk mertua ckp risau sembelit..tp lapar nye tuhan je tahu🤭 smpai susu xde tibe2 lps smggu dua tu..stress lapar tp tpakse ikut sbb duk umh die yg mata mmg berjaga2 je pastu mak dia jenis xleh org xikut ckp die..tp dorg mkn sdp2 dpn sy siap ckp kuat2 sedapnye sedapnye..hazab🤣💆sy ni dlm hti nti la ank ko tau la mcm mne rs bila kena jgk mcm aku ko buat..kdg suami sy kesian die yg bwk sikit2 mknn suap kt sy snyp2. Bhgia tu tuhan je tahu tp seksa nya 40hari nk hbiskan pntg mengarut2..yg peliknye sy kena je sembelit smpai berdarah2 menitik kt peha tu xboleh bwk bincang..adoiii the key is ilmu kena korek dulu sblm bersalin n kalau boleh pntg kt umh mak sendiri🤭

5y trước

Ya allah siannya.. Dgr mcm kejam sgt tu mkn biskut je.. Semoga sis n baby sihat. Pasni elakkan la pantang umah mil. Nak bantah takut dikatanya kurg ajar..bila dah ikut ckp dia kita pulak yg merana..