Macamana tanda tanda nak bersalin?

Hi mommies, macamana tanda2 nak bersalin ye? Perut saya asyik mengeras je dan rasa tertekan sgt dekat bhgian bawah perut, rasa macam kpla bby menekan2 ke bawah. Tp bby still aktif bgerak. Tanda lain belum ada lagi

1 Trả lời

1. Contractions selang 2-5 mins dlm sejam (rasa macam senggugut tapi lagi sakit) 2. Tanda darah 3. Pecah air ketuban Kalau ada antara tanda2 ni sila ke hospital yea jgn tunggu lagi. Good luck!

5y trước

Owh..belum ada tanda ni lagi 😅 cuma rasa mcm baby menekan bawah perut ni je. Tq sis