Perut mengeras

Hi mommies, macam mana rasa perut mengeras ya? Macam senggugut ke? Anak 1st tak tahu rasa#pleasehelp #firstbaby #bantusharing

3 Các câu trả lời

Saya pun anak first, perut selalu mengeras tapi tak sakit pun cuma rasa perut tu tegang terik je and nampak baby tu berbojol timbul 🤭🤭 kalau segugut tu sakit kan? Tapi saya tak rasa macam segugut :(

senggugut sakit,perut mengeras xsakit sis.. kalau sy la, bila tgh buat kerja kena stop dulu.. blh dh ok,bru smbng.. 😍😍😍😍

Sy pun anak first. Lagi2 malam nak tidur atau tengah tidur dia kerap mengeras. Sampai rasa terbonjol seketul. #33week