tanda hari subur

Hi mommies , macam mana kita nak tahu hari subur kita ? Adakah keluarnya lendir putih telur itu bermakna hari kita subur ?

8 Các câu trả lời

14 hari selepas period adlh hari subur kita.. yup, lendir putih telur tu slh satu tanda ovum akn keluar bila² masa dlm tempoh 24 jam.. boleh pakai apps / beli strip OPK di farmasi..

5y trước

Thank u awak😁

2 minggu sebelum oeriod dan 2 minggu selepas period adalah hari kesuburan kita.. cub sis dl app untuk period tracker.. sana ada bgtaw masa yg subur unuk kita.. Harap membantu..

5y trước

Boleh tahu tak apa nama apps tu ?

ya yang.. keluaq lendir jernih tu hari subur kita... bg yg period x teratur mcm saya nih.. follow mcm tu.. n guide tracker period jugk..

5y trước

boleh sis...

Btul lah tu..tp sya ni kdg x prasaan sgr tnda2 tu..nasib ada apps bntu kirakan bila wktu subur 😊

3y trước

bkn..my kalendar dkt playstore

Ya sis. Lendir putih telur tu tanda subur. Tapi kalau nak lebih yakin bolehlah guna OPK.

Kalau sy sama juga, dan sy selalunya demam & rasa 'on heat' hahaha 😅😂

yup betul tu . kdg2 cramp perut skli

betul2