Loya mengandung

Mommies.. Macam mana bg hilang loya? Sy masih awal pregnancy.. setiap masa loya. Nk mkn takut muntah. Xmkn, perut lapar sgt. Ada tips?

1 Trả lời

Bertabah dear.. Sy mcm ju juga.. Tp ade mse bila mkn mmg berselera.. Pastu akn muntah sikit je.. Tanda janin sihat.. Awk try mkn buah, consume buah y boleh buat senang membuang.. Bila awk x mkn.. Itu y buat jdi sembelit.. Bile sembelit ni mula kita sakit pulak nk membuang nti.. Mkn buah jambu batu, pisang, dragon fruit y warna merah.. Try la mkn buah y sy sebut..