Makanan sesuai untuk hilang loya .

Hi mommies semua . Majority semua dlm ni ad loya dan muntah-ii waktu preggy kan? Boleh share sikit makanan apa yang bagus untuk kurangkan rasa loya dan berangin dlm perut serta elak dari muntah berpanjangan . Perut sy kerap lapar tp lately mkn sikit je lpstu jd loya and sometime muntah . Boleh share sini makanan apa yang elok ?

2 Các câu trả lời

Sya klau nk ilangkn loya sya akn mkan asam or jeruk, tpi buah2 pon ok gak...

Sy mkn biskut je gnti nasi. Dan buah2 utk hilang loya.