WEEK 11 DAH BERSAMA SUAMI

MoMmies , maaf bertanya. Kandungan okay je ke kalau bersama waktu 11week ni ? Sebab semalam saya bersama suami. Kesiankan dia asik menggendeng je . Tpi tak rush la, dia just slow2 je masa bersama cumaaa semalam dia lepas dalam 🤧 saya tkde pengalam and semalam tu just niat baik baik je . Huhuhu apa kata mommie ?

2 Các câu trả lời

kalau lepas bsama takda apa, it's okay je sis.

6mo trước

Baik awakkk , terima kasihh tauu kongsi tips snd respond 🩷🩷🩷

lepas bersama ada apa2 effect ?

6mo trước

So far mcm tkde rasa apa apa ? Sebab ada baca baca , ada yg ckp cramp ada yg ckp ttba spotting tpi so far tkde lgi sis