ragu-ragu...

Hi mommies... kte nk tanye, klu baby xbpe aktif waktu siang, tp aktiff pd waktu mlm tu normal x? Skrg kte da 34w

1 Trả lời

Tak tahu lah nak cakap normal ke tak . Tapi saya rasa banyak lah ibu ibu rasa macam ni . Anak saya pun dulu bila pukul 12 saya nak tidur , mula lah dia pun sakan sepak sana sini . Tapi alhamdulillah bila dah lahir ni elok je tidur malam . Tak pernah jaga masa malam . Ni bila dah 7 bulan , dah kenal orang , kadang time pak dia balik dia buka mata , kawan main dia baru balik , seronok dia . Tapi time pak dia dah tertidur dia pun elok bila kita pnggil ajak tidur , dtg dengan muka mengantuk