6week pregnant saki kepala

Hi mommies, korg penah rasa sakitkepala yg amat tk time pregnant ni. Saya dh 3 hari straight sakit kepala denyut tktahu nk buat apa. Bgi tip pls #pleasehelp #1stimemom

2 Các câu trả lời

Saya sakit kepala time tdo, dengan bangun tdo. Almost setiap hari. Doc cakap mungkin tu alahan sy since sy tkde muntah2. Doc jgk ada bagi panadol utk sy makan klau tk tahan sakit. Mungkin awk boleh bgtahu doc nanti awk ad sakit kepala macamtu straight 3 hari.

sy x pernah sakit kepala berterusan 3 hari. 1 hari elok dah. cuma setiap minggu tu mmg ada sakit kepala. sy minum air dan tidur je dan kurangkan tengok skrin