Kencing kotor trimester 3

Hi mommies katsni ada tak yg tgh alami kencing kotor kehamilan trimester ke 3 ? Boleh share pengalaman ..

1 Trả lời

Saya minta maaf ya mommy sebab setakat ni saya belum pernah alami kencing kotor. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan dan moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers