Kandungan 19 minggu

Hi mommies. Kandungan sy dh 19 week. Kalau baca dekat app ni, usia kandungan 19 week dh boleh rasa tendangan kecil. Tp sy belum rasa. Ni kandungan pertama sy. Selalunya tendangan rasa usia berapa ye? Ada yg sy baca 17 week dh rasa. Tp sy belum.

1 Trả lời

first time selalunya rasa lambat sebab taktau rasa tu macam mana. time sekarang ni awak boleh rasa macam ada angin je dalam perut, macam bubble bergerak. 25w ke atas boleh dah rasa kick halus.

7mo trước

kalau dah boleh rasa kick tu, memang kita terkejut la 😅. rasa geli2 kat perut bila baby kick. tp kalau baby dah besar, kick dia lagi kuat, kadang sampai senget2 perut.