Terlambat ke saya ?

Hi mommies ... kandungan 7months baru dapat telan obimin .. ada orang ckp kalau lambat makan vitamin, anak cacat 😭😭😭😭

16 Các câu trả lời

sis dulu pun nak masuk 7 bulan baru makan ubat tambah darah + vit + asid folic .. alhamdulillah anak sis klua sihat wal afiat ..

doa yg baik2 jee . sy pun dah 7 bulan baru bole telan obimin skrg dah tnggu hari itu pun msih skip2 mkn obimin sbb loya .

xla sis..tenang2 jek..sis dh buat buku pink ke? klu x leh telan obimin, biasa ade vit lain yg doc kasi jugak kan?

4y trước

Aah dah buat buku pink .. baru skrg boleh teman vitamin .. tu la risau org2 cakap itu ini .. biasa lah kan manusia. Thanks yaa ❤️❤️

Sma mcm sy.. Alhamdulillah smuanya baik Doa pd Allah dengan izin smuanya baik2

eh takdalahh orang dulu2 mana da mnum vitamin pun . elok sempurna je dorang 😌

allahu. abaikan ckp org yg negatif. sis pregnant kena pikir benda yg positif.