KALSIUM

Hello mommies, kamu mkn ubt kalsium brand apa ya? And beli mana? Saya jnis x minum susu, mual&loya . Tp risau pula baby kurang kalsium. Kndungan dah 4bulan ?

9 Các câu trả lời

Kalsium banyak kat sayur sayuran dan kekacang sis. Saya jenis alahan susu jadi mmg tak penah minum susu tapi makan bnyak sayur dan kacang .

ce try ni sis Obical or Calrate-D, doc sy saran kn... smoga sis n bby sht, aamiin...😇

Saya beli brand dekat watson tu je. Dah tunjuk dekat Doctor and dia approved. Calcium + Vitamin D.

5y trước

Boleh tunjuk gmbr sis

Cuba tnye doctor dia punya suggestion 🥰

Doktor pakar sarankan saya makan Cal D.

Sy consume yg ni. Doc yg suggest ☺

Ni best...hari2 senang mmbuang

Sy makan yg ni & Dr approved.

Shaklee best..

5y trước

Haah betul.. rasa mcm byk sgt 4 biji tu 😂