Ubat Penguat Rahim

Hi Mommies, kalau nk beli ubat penguat rahim kt farmasi, brand apa yg ok? Thank you

1 Trả lời

X boleh beli terus sis. Kena tanya doktor.

5y trước

Ubat untuk ibu yang sedang hamil perlu dapatkan prescription daripada doc.. pengalaman saya ialah saya dapatkan Second opinion daripada doc pakar sakit puan. masalahnya lain doc lain pandangan, saya akan ambik keputusan berdasarkan apa yang terbaik untuk abak dalam kandungan dan baik utk saya...insyallah...Allah pasti akan mudahkan..ini sebahagian dari usaha jugak...semoga pandangan ini membantu