Ingin menang produk Mustela?

Hi, mommies! 👋👋👋 Jom rebut peluang menang produk bayi dari Mustela dari rangkaian produk terbaru "Very Sensitive Skin"! 🎁 Hebat kan? 😍 Jom jawab soalan simple ini dan jangan lupa juga join di laman pertandingan! Jom, jom, jom! 🎉

Ingin menang produk Mustela?
243 Các câu trả lời

2 bahan utama yang terdpt dalam rangkaian produk Mustela :- avocado perseose & schinzandra

Avocado perseose and schinzandra , persea gratissima (avocado) , saccharide hydrolysate.

Dua bahan utama dalam produk Mustela adalah AVOCADO PERSEOSE & SCHIZANDRA 🥑 + 🍒

2 active natural ingredients in mustela are - avocado perseose - schizandra

Assalamualaikum jawapanya adalah Avocado Perseose & Schizandra🙂😉

The ingredients are Avocado Perseose & Schizandra 🥑+🍒

Active nature ingredients -Avocado Perseose and Schizandra 🥑+🍒

2 active natural ingredients : Avocado Perseose and Schizandra

2 bahan utamany ialah Avocado perseose dan Schizandra 🥑🍒

Made with Avocado Perseose 🥑 and Schizandra 🍇