Ingin menang produk Mustela?

Hi, mommies! 👋👋👋 Jom rebut peluang menang produk bayi dari Mustela dari rangkaian produk terbaru "Very Sensitive Skin"! 🎁 Hebat kan? 😍 Jom jawab soalan simple ini dan jangan lupa juga join di laman pertandingan! Jom, jom, jom! 🎉

Ingin menang produk Mustela?
243 Các câu trả lời

The good ingredients that make this product the best: Avocado Perseose & Schizandra Both really help for baby sensitive skin and make then calm each time apply on their skin!

Dua bahan utama yang terkandung dalam rangkaian produk very sensitive skin mustela : - Active natural ingredients - AVOCADO PERSEOSE & SCHIZANDRA 🥑 + 🍒.

Natural ingredients 👍🏻👍🏻👍🏻 Avocado Perseose & Schizandra. So good and suitable for my baby boy sensitive skin 🥰🥰🥰

2 active natural ingredient : 1.Avocado Perseose 2.Schizandara bagus untuk kulit bayi yang very sensitive dan memberikan kelembutan pada kulit bayi.

1. Avocado Perseose : helps to reinforce the skin barrier. 2. Schizandra : Soothes to improve the appearance and sensations of every sensitive skin.

2 bahan utama yang terdapat dalam rangkaian produk mustela very sensitive skin 1.avocado perseose 🥑 2.schizandra. semoga ada rezeki ... amin

Dua bahan utama yang terdapat dalam rangkaian produk Very Sensitive Skin Mustela adalah 1. Avocado Perseose 2. Schizandra - a berry extract

MUSTELA 🌺 dual natural active ingredients Avocado Perseose 🥑and Schizandra🍒 #mustelamalaysia #mustelamy #alittermoreprotection

Nama dua bahan utama yang terdapat dalam rangkaian produk Very Sensitive Skin Mustela ialah Avocado Perseose and Schizandra 🥑+🍒.

2 Main Ingredients: 1. Avocado Perseose - to reinforce skin barrier inside. 2. Schizandra - to help protect from stresses outside.