Ingin menang produk Mustela?

Hi, mommies! 👋👋👋 Jom rebut peluang menang produk bayi dari Mustela dari rangkaian produk terbaru "Very Sensitive Skin"! 🎁 Hebat kan? 😍 Jom jawab soalan simple ini dan jangan lupa juga join di laman pertandingan! Jom, jom, jom! 🎉

Ingin menang produk Mustela?
243 Các câu trả lời

Dua bahan utama yang terdapat dalam rangkaian produk terbaru #VerySensitiveSkin 1- Avocado Perseose, bermanfaat untuk melindungi dan menguatkan kulit bayi. 2- Schizandra, untuk menenangkan dan meredakan kemerahan pada kulit. #Mustela #VerySensitiveSkin

Komponen semula jadi aktif dalam komposisi adalah 1. *Avocado Perseos* dan 2. *bahan alami* yang membantu menguatkan sel-sel kulit dan sesuai untuk kulit masalah, yang direka untuk memerangi ruam lampin, kerengsaan, kerak seborrheic.

Bismillah..Jawapannya adalah....2 ✌🏻 Bahan Utama yg terkandung didalam rangkaian produk "VERY SENDITIVE SKIN" Mustela ini adalah AVOCADO PERSEOSE 🥑 DAN SCHIZANDRA 🍇 Moga ada rezeki menang produk ini..Aamiinn 😊

2 BAHAN UTAMA YG TERDAPAT DALAM RANGKAIAN PRODUK VERY SENSITIVE SKIN MUSTELA IALAH AVOCADO PERSEOSE DAN SCHIZANDRA. PRODUK TERBAIK UNTUK KULIT BAYI YANG SENSITIF. PASTI NYAMAN DAN SELESA.

2 bahan utama yg terdapat dalam produk bayi dari mustela dari rangkaian produk terbaru "Very Sensitive Skin" ialah avocado perseose dan schizandra 💞 Harap ada rezeki saya dan baby 😍

Dua bahannya adalah: - Avocado perseose: melindungi dan menguatkan kulit bayi Schizandra: menenangkan dan meredakan kemerahan pada kulit,ssuai untuk bayi yg mengalami masalah allergic

Dua bahannya adalah: -Avocado perseose: melindungi dan menguatkan kulit bayi -Schizandra: menenangkan dan meredakan kemerahan pada kulit,ssuai untuk bayi yg mengalami masalah allergic

2 bahan utama yang digunakan di dalam mustela (very sensitive skin) AVOCADO PERSEOSE DAN SCHIZANDRA. My favorite all the time. Bau yang sangat sedap & kulit anak sentiasa lembut.