Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids

Hi Mommies, jom kita menangi baju untuk si comel! Kain baju ini sangat selesa dan bagus untuk anak kita. Senang je cara nak menang hadiah dari Baron and Co. Kids ni mommies, anda hanya perlu kira berapa jumlah baju dan jawab soalan yang disediakan. Jom, masuk pertandingan ini di sini: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang-hadiah-dari-baron-co-kids/1444?lng=en

Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids
167 Các câu trả lời

36 helai baju 👕 Material baju Baron & Co diperbuat daripada 100% Kapas Sikat Halus yang boleh menyerap peluh, sangat selesa untuk dipakai pada kulit kanak-kanak di Malaysia yang beriklim Khatulistiwa. Saya suka baju Baron & Co. ❤️

It’s 36 pieces A. 100% Kapas Sikat Halus Comfortable clothing is what I always want for baby as he has eczema so, soft and comfortable clothes suits him best. Hope to get the prize from Baron & Co for my little one ☺️

Jumlah yang terdapat di dalam gambar baju Baron & Co ialah 36 helai. Material baju Baron & Co diperbuat daripada Organik,Tencel,Buluh dan Kapas Halus . Jawapan bagi soalan tersebut ialah - (a) 100% Kapas Sikat Halus

36 helai baju A.100% kapas Sikat Halus jenis material baju Baron&Co.kids bahan organik dan tidak sensitif untuk kulit bayi. ia menggunakan 100% kapas Sikat halus.tiada bahan kimia dan membuat bayi tidur lena.

TERDAPAT 36 BAJU BARON & CO.KIDS DIGAMBAR TERSEBUT. MATERIAL BAJU BARON &CO.KIDS DIPERBUAT DARIPADA ORGANIC,TENCEL,BAMBOO,FINE COTTON.. DEAR BARON&CO.KIDS, THANK YOU FOR THE AWESOME CONTEST FOR ALL MUMMY..

36 helai A : 100% kapas sikat halus semestinya pakaian bby diperbuat drpd bahan yang selamat dan tidak sensitif utk kulit bayi .moga ada rezeki utk bakal bby saya nanti 🥰 menghitung hari ja ni

36 helai baju A,100%kapas sikat halus pakaian yang diperbuat daripada bahan organic iaitu kapas yang halus licin,lembut dan berkualiti tinggi ,yang pasti nya selesa untuk si manja kita🥰

A - 100% kapas sikat halus 36 helai baju Bamboo / Organic Cotton / Tencel fabric OEKO -Tex certification or GOTS certification Brands created or founded by mothers #motherssuppportsmothers

HI! MATERIAL BAJU BARON & CO DIPERBUAT DARIPADA JAWAPAN A ✅ IAITU 100% DIPERBUAT DARIPADA KAPAS SIKAT HALUS 👍🏻 DAN PADA SOALAN KE 2 TERDAPAT 36 HELAI BAJU. SEKIAN. ❤️‍🔥

Answer: 36 helai baju ❤️ A: 100% kapas sikat halus thank you Baron and Co. Kids for this contest ❤️🥰 Semoga ada rezeki untuk my first born 🤲🏻🤍👶🏻