Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids

Hi Mommies, jom kita menangi baju untuk si comel! Kain baju ini sangat selesa dan bagus untuk anak kita. Senang je cara nak menang hadiah dari Baron and Co. Kids ni mommies, anda hanya perlu kira berapa jumlah baju dan jawab soalan yang disediakan. Jom, masuk pertandingan ini di sini: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang-hadiah-dari-baron-co-kids/1444?lng=en

Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids
167 Các câu trả lời

jawapan 36 helai A. 100% kapas sikat halus mesti pakaian bayi diperbuat daripada bahan yang selamat danan tidak sensitif pada kulit bayi. Pakaian yang selesa yang diperbuat daripada 100% kapas sikat halus in juga membuatkan bayi tidur lebih lena dan selesa sepanjang hari. Anak gembira, saya pun turut gembira anak saya tidur dengan lena.

Jawapan: 1. A. 100% Kapas Sikat Halus Bahan-bahan ataupun material yang digunakan adalah berasaskan bahan-bahan semulajadi seperti Bulut, kapas organik dan kain tencel dimana bahan-bahan ini telah mendapat pensijilan OEKO-Tex ataupun GOTS. 2. Jumlah baju-baju Baron & Co. Kids yang terdapat di dalam gambar adalah 36 helai.

36 helai baju A.100% kapas sikat halus semestinya pakaian bayi diperbuat daripada bahan yg selamat dan tidak sensitif untuk kulit bayi.Pakaian yang selesa yg diperbuat daripada100% Kapas sikat halus ini juga membuatkan bayi tidur lebih lena dan selesa sepanjg hari..sye pon turut gembira apabila ank dpt tidur dgn lena

Jawapan: 1. 36 helai baju dalam gambar 😊 2. A. 100% Kapas Sikat Halus. Pakaian yang diperbuat daripada bahan organic iaitu kapas yang halus, licin, lembut yang berkualiti tinggi, biasanya digunakan oleh jenama mewah. Oleh demikian, amat sesuai, selamat dan selesa buat si manja. 🥰 Ig: tenshichn

36 helai baju A. 100% kapas sikat halus Semestinya pakaian bayi diperbuat daripada bahan yang selamat dan tidak sensitif untuk kulit bayi. Pakaian selesa yang diperbuat daripada 100% kapas sikat halus ini juga membuatkan tidur si bayi lebih lena dan panjang. Si ibu juga pasti terkesan dengannya 🥰

Jawapan saya, 36 helai baju baju Baron & Co.Kids 😊 Dan material yang diperbuat adalah jawapan (a) 100% kapas sikat halus. "made purely from the world's best organic cotton which they sourced independently" Moga2 ada rezeki my baby boy yang bakal dilahirkan tak lama lagi, aminnn 🥰🥰

terdapat 36 helai baju yang dipaparkan terdiri dari empat material utama iaitu organic, bamboo , tencel dan fine cotton. Dan jawapan untuk material baju Baron & Co adalah diperbuat dari 100% kapas sikat halus(A). Ini dapat mengekalkan tahap kelembutan baju dan keselesaan pada anak anak.

1.36 helai baju dalam gambar 2.A 💯 kapas sikat halus. pakaian yang diperbuat daripada bahan organik iaitu yang halus,licin,lembut yang berkualiti tinggi,biasanya digunakan oleh jenama yang mewah.oleh demikian ia amat sesuai,selamat dan selesa buat si manja..

A. 100% Kapas Sikat Halus 🧶🧵🪡 36 helai baju 👕👕👕👕👕👕 👕👕👕👕👕👕 👕👕👕👕👕👕 👕👕👕👕👕👕 👕👕👕👕👕👕 👕👕👕👕👕👕 Baron & Co Kind to Skin, Loved by Kids ❤

☆terdapat 36 helai baju Baron & Co.Kids dalam gambar tersebut.. ☆jenis material baju Baron & Co.Kids diperbuat daripada :- A: 100% Kapas Sikat Halus Sangat sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak. semoga ada rezeki anak saya yang bakal lahir