Normal ke?

hi mommies. ini kehamilan pertama saya. saya nak tanya, normal ke dah 5 bulan tapi perut tak nampak macam pregnant? nampak macam buncit je. & ada yang kata dekat saya, kalau baby girl, perut lambat besar tapi kalau baby boy perut cepat besar. saya ok je kalau perut kecik ke apa, yang penting scan baby semua sihat membesar mengikut minggu. cuma saya terkilan bila jumpa orang luar, ada yang kata "kenapa 5 bulan kecik je perut" "tak nampak baby bump pun" "keciknyaa perut, tak makan ke" dekat situ saya rasa down. dulu masa belum pregnant, sibuk tanya dah ada isi ke belum. bila dah pregnant sibuk pertikaikan soal perut kita 🥹

36 Các câu trả lời

sy pregnant no 1 ngan no 2..org smpai xtau kata pregnant..tau² bersalin..no 3 ni..mmg npk sgt..

saya p rumah terbuka semalam pun kena tegur. pregnant 31w tapi perut kecik 😂

saya kehamilan pertama baby boy 32w baru perut nampak tu pun nmpak mcm buncit²

normal sgt mami, jgn dgr org ckp. focus on positive thing saja

Ya normal. Abaikan mulut orang. Tu je.

2mo trước

Ya, abaikan je. Masuk telinga kiri, keluar telinga kanan.

abaikan

Normal