Dry skin during pregnancy ?

Hi mommies, I’m now 26 weeks, my skin is very very sensitive now. Kaki i mcm sisik ikan, so dry even pakai lotion everyday. Betis pon penuh parut sbb selalu garu. I mmg jenis jaga kulit sikit, selalu pakai Palmer’s oil, but this time tk berkesan lgsg. Boleh suggest products yg senang dicari kt drugstore tak mommies. My legs looook so ugly now. Adakan ini pregnancy hormones jugak ?

1 Trả lời

mandi pun sabun mandi tu guna la yang ta mengeringkan, scrub badan kaki tu ke, beli argan oil ke