35 week

Hi mommies, I dah masuk week 35 tapi weight baby still 1.9kg normal tak?

62 Các câu trả lời

sya pon sma, 35w baby bru 2kg. dokter kta kcik skit baby, 2 mggu lagi nak bg pakar scan

saya 35 weeks baby 2.4kg terlebih besar ka normal agak ii? saya first mom xtaw sangat

Kadang kalau mami kecik baby pon tak berat mana..try la anmum ke..katanya membantu

Normal lah tu….nanti berat baby naik lah tu…….Saya 35 minggu 2.6kg….

sya 35 week jgk, brt bby 2.3 kg.. doc kta kcik jgk🤨hurm.. kcik slh bsar slh😢

2y trước

ikut bdn jugak tu klau baby kecik. baby sy pun kecik jugaa.

x normal sis..sepatutnye dh 2.4kg mcm to..baby kecik kemungkinan..

Saya masa 34 week pun berat bby 1.85kg.. doc ckp baby saya kecik juga

sy pun dah msok 35 weeks brat bby 1.8kg .. doc kata bby sy kecik ..

Kecik ..sy 2.3 Masa 35 week . Now 37 week dah 2.6-2.8 dokter scan

Kecil tu. Minum susu full cream 2 kali, berat baby akn naik elok