Takde tanda lagi

Hi mommies . Harini dah 39w . Lg 2 hari kena serah diri . Takde turun tande apa pun lg . Just braxton hicks je hmm . Dah puas pujuk baby n excercise tapi still juga tk turun tande hihi . Giveup jugak la ni tp org kata firstmom normal bersalin lewat . Doakan urusan bersalin saya mudah ye mommy2 . Saya doakan mommy yg lain pun mudah n lancar bersalin ❤️❤️❤️

10 Các câu trả lời

Sama saya 1st pregnant overdue doctor kata baby taknak keluar…

5mo trước

lps tu induce apa je kena