Perut memulas

Hi mommies , harini 35minggu 5hari . Tiba tiba perut memulas kejap ok kejap tak . Sakit sampai keluar air mata . Kenapa ye ? Ada yang ada pengalaman tak ?

3 Các câu trả lời

saya pon jadi mcm tu juga.. memulas ada rsa senak ada .. smpai xboleh tdur, rsa memulas. nak mmbuang xde rsa mmbuang pon. entah xtahu nak kata angin ke apa sbb first time pregnant 😂 mgkin tu yg dinamakan false contraction? haha

ada salah makan ke mommy? sy pun dlm minggu yg sama, Alhamdulillah takda apa lg setakat ni. kalau berterusan, pergi klinik ya.

1y trước

tak pasti , malam tadi makan macam biasa . pagi tadi sarapan jemput udang . taktahu nape jadi macam tu cirit birit