Perut memulas plus muntah

Assalamualaikum hi mommies saya pregnant 34minggu nak tanya, baru kejap ni saya sakit perut memulass.. macam sakit perut normal je, time nak buang air besar tu tiba tiba saya muntah.. semua yang saya makan semua keluar. Tapi sekarang dah tak rasa nak muntah ke apa, just memulas nak buang air besar lagi. Plus sakit perut cirit birit.. patut ke saya terus ke hospital? Sebab baby gerak okay je.. help 🤧

2 Các câu trả lời

Pergi je hospital . Haritu saya 30 weeks perut memulas teruk kluar msuk toilet . Plus mual . Pg hospital dorg tahan 5 jam . Sebab takut contraction . Tp sebab salah makan je masa tu .

Pergi clinic pun ok at least tau apa mslh sis. Takut food poisoning ke