Gdm detect

Hi mommies, hari ni minum air gula then nurse bagitahu sy bacaan sy abnormal..then nurse ckp kena dtg dan ambik darah lg nnt. Nk tanya mommies, nnt possible ke bacaan kita boleh jadi normal lepas kawal makan dan berat?

1 Trả lời

minum air lemon, jaga sugar dan salt intake. boleh tukar beras ke parboil. kerap mkn apple hijau :) minum air masak kerap, elakkan jajan / mknn ringan

4y trước

suppose boleh normal, inshaAllah. elak kuih muih manis jgk. makan buah kalau craving sugar. semoga dpermudahkan urusan puan :)