Bacaan GDM

Hye mommies..nak tanya lah,kalau kita dah minum air gula. Kalau bacaan gula kita tu tinggi, nurse akan call bagitahu bila yer? Dalam masa 2 hari ke?#ingintahu

9 Các câu trả lời

Sy xsmpai 2hari..tghri setel klinik ptg misi dh call kata sgkut.. Sedih, tiap kali preg msti sgkut.. Bkn sedih apa.. Emosi n bdn tlalu ltih ulang klinik.

pada hari yg sme..minum air gula pg...nnty dier bgtw ari yg sme...klu dr klinik cll tnda nyer anda ad gula tinggi...klu xde cll anda selamat...

4y trước

baik..t,kasih sis..

saya lewat diberitahu.. next appointment baru tahu. cumanya saya dah Tanya kalau gdm secepat mungkin akan diberitahu melalui telefon.

Sy haritu, nurse call petang tu jgk... Nurse dh pesan, klu ptg ni dia x call kira ok la tu...

4y trước

Owhh...t.kasih puan..☺️

MCM sy hri ni minum esok nurse dah col BG tau ada gdm sngkut kencing manis

Yes. Dan nurse akan catat juga dlm buku pink.

yup...nurse akan call

dalam masa 3/4 hari

4y trước

Okay sis...t kasih.☺️

2 minggu