Keputihan

Hi mommies, hari ni check up bulanan di KD. Cumanya sy diminta refer ke KK kerana keputihan berubah warna. Baru sahaja berubah warna dr putih jernih ke arah kekuningan & hijau hari ni. Tidak gatal / berbau kuat. Bau yg normal shj Nurse cakap kena refer sbb nk cek incase ada jangkitan. Boleh sy dptkan pandangan / nasihat ibu ibu yg ada pengalaman dlm hal ni? Terima kasih

1 Trả lời

Pergi je cek kat kk sis...kalau xde masalah alhamdulillah...