Keputihan hijau kekuningan bahaya ke?

Haii sy pregnant 7weeks. Lately ni keputihan sy macam agak banyak. Warna keputihan hijau kekuningan tp tak gatal atau sakit bila kencing. Nk tanya apa perlu sy buat help me😞 #firstmom #bantujawab

2 Các câu trả lời

Kalau pasal keputihan ni kena bgtau nurse cepat2.. dia akan bgtau kita apa yg ptt dan mgkin suruh kita jumpa doc.. jangan biarkan tau.. nti effect kat baby..kena byk mnum air putih

2mo trước

Ok baik tq sis

Buat pemeriksaan dgn doktor. Risiko jangkitan bakteria. Elakkan makanan minuman bergula dan tinggi karbohidrat sbb karbohidrat menghasilkan gula. Bakteria suka gula.

2mo trước

Ok sis thankyou ya