Nafas baby laju / terminum air ketuban

Hello mommies, hari ni baby sy genap 3 hari.. sy bsalin kt rumah ja (01/08) ada x tips spya ank sy muntahkn air ketuban yg dia terminum.. sbb klau bwa ke hospital kos mhal sbb sy bkn wrgangra.. #bantujawab

3 Các câu trả lời

Lebih baik ke hospital. Sbb dah bersalin pun rasanya takde kos utk cas bersalin tu cuma utk penjagaan & pemeriksaan lepas bersalin.

kena sedut. mmg kena bawa ke hsptl. sbb tak semua klinik ada peralatan. jika sayang anak, pls bawa takut ada jangkitan

Kena pergi hospital sis.