Vitamins

Mommies hanggang kelan nyo po ininom mga vitamins nyo? Yung ferrous sulfate, multivitamins and calcium carbonate?

13 Các câu trả lời

It is best to continue it postpartum. This is because you suffer blood loss (iron is lost) when you deliver and you need iron (ferrous sulfate) to reverse your anemic state. Also it is best to continue your vitamins and calcium for your physiologic processes (e.g. immune system and skeletal system)

once a day, morning and evening. di ko pa alam kung ano advice ni OB kasi every month naman check up ko sa kanya

Hanggang manganak at after manganak as advised by my ob

hanggang sa manganak at habang nag papa breastfees

Ferrous sulfate sabe daw po kailangan ubusin

hanggang sa manganak po sis

The whole duration of pregnancy po.

Hanggang po makapanganak

Hangang sa manganak po

Hanggang manganak Po 😊