Compression/TED stocking nak pakai bila?

Hi mommies! This is my first pregnancy. Nak tanya, compression/TED stocking ni bila boleh pakai? Kalau pakai dari first trimester boleh ke? Atau pakai bila kaki bengkak je? Or after pantang? Hope dapat bantu saya. Thank you 🙏🏻 #pleasehelp #advicepls #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

Pakai awl2 pun xselesa juga sbb menekan saluran darah. So rmai yg pkai bila dh nmpk sign kaki bengkak, usually masuk 3rd trimester.

2y trước

Sama2 ☺️