Sakit mcm Segugut

Hi mommies ! Esok saya dah 36weeks 9bulan. Hari sabtu haritu Dr kata baby dah masuk laluan dah kebawah. Sabtu dpn dia nk check bukaan. Pagi ni saya bgun2 rasa segugut mcm period dlu2 tu. Tapi still sakit yg boleh tahan. Tu tanda2 nk bersalin ke? Or dia dtg kejap n nti hilang? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

saya pun dlm 2hari ni perut mengeras dan sakit pinggang rasa mcm pedas2. Tp lama. pastu hilang and datang balik. yg tu kontraksi palsu kot kan. Sy 34m5h. baby breech

Mcm dh start contraction je tu