Limau Mandarin Cina China

Hi mommies, esok raya Tahun Baru Cina. Mesti ramai yg dapat limau Mandarin ni kn? Nak nak lagi kalau time mengandung, terliurrrrr je tengok😂 Tp banyak terbaca yg limau import dari China ni akan diawet dulu dgn bahan kimia utk bagi tahan lama. Tak elok kalau makan byk2. Kalau nak makan pun, kena basuh dulu kulitnya sebelum kupas. Tp sy ada la makan juga 2 3 biji, cicah dgn garam. Sedapppp tp takut nak makan byk2. Plus, time pregnant kena extraaaaa precautions. Mommies makan tak limau ni?😋 #gongxifachai2022

Limau Mandarin Cina China
8 Các câu trả lời

alhamdulillah sy mkn xde jd ape².. ikut badan kot, setiap org x same..

2y trước

Betul. Sy pun tak jadi apa2 sbb basuh tangan lps kupas, takut bahan kimia melekat kt tangan 🤭