Awal Pregnant

Hi mommies... Dekat sini ramai x mommies yg kerja? Macam mana korg buat kalau pagi2 tlalu mengantuk dekat office.. Kalau boleh nak tido je... Lepas lunch pulak sy kerap mual & muntah...smpai susah nak buat keje... Any suggestions x?

1 Trả lời

Hi. Macam saya, memang standby gula2 halia, atau gula2 masam utk hilangkan mual. Atau pun, boleh kunya crackers kosong utk hilangkan mual. Ni memang petua yg jadi utk saya. Hopefully it works on you too. Or tume makan, jangan makan banyak2. Sikit2 tapi ulang2.

5y trước

Kesian awk, slow2 okay. Setiap bdn tak sama2. Mudah2an dipermudahkan utk awk. Saya mual2 dtg petang je. Tu pun 5 mggu sampai 7mggu. Lps tu mmg tak ada dah.