Ketinggian 148cm kebawah

Mommies dekat sini ada ke ketinggian 148cm ke bawah baby berat 3kg ke atas tapi beranak normal? Bukan czer? , tadi saya pergi checkup dekat kk doc kata berat baby saya tak boleh lebih 3kg sebab nya saya pendek takut banyak risiko tak boleh beranak normal kena czer kalau baby 3kg ke atas. Tapi ada ke mommies kat sini yang ketinggian macam saya baby besar and berjaya beranak secara normal?#firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

kwn sy 145cm berat ank sipi2 3kg bsalin normal dkt bilik ot. tapi next pregnancy kena czer sbb berat bby 3kg++

8mo trước

kwn sy bsalin 38w yg 1st. scan cecah 3kg tp dia nk try normal. hampir nk cucuk bius blh pula jln dh 9cm. terus push dkt bilik OT, bby lahir 2.8kg. cuma yg 2nd tu mmg tpksa czer..berat bby no 2 3.2kg