CHRITSMAS GIVEAWAY: Menang Produk Dari Hasbro! Hanya Komen, Tag & Menang!

Mommies, dah ready nak rebut hadiah untuk Si Manja anda? Giveaway akan berlangsung setiap hari sehingga 30 Disember tau! Setiap hari, lain giveaway! Jadi jangan lepaskan peluang anda! Untuk Hari Pertama, kami ada Mini Ribbon Hairstyle Sunny bernilai RM89.90 untuk anda menang! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/komen-tag-menang-produk-hasbro/1765

CHRITSMAS GIVEAWAY: Menang Produk Dari Hasbro! Hanya Komen, Tag & Menang!
42 Các câu trả lời

Done follow @theasianparent_my & @hasbromalaysia IG Terima kasih untuk Contest ini, semoga ada rezeki anak saya.. Insyallah 🤩😍 #JustImagineTheExcitement

Done as per requested. Semoga rezeki berpihak kepada my little princess ❤️

Done👍 Semoga ada rezeki Muhammad zayyad rizqi #JustEmagineTheExcitement

DONE! TQ TAP! #tapmycontest #theasianparentmy #justimaginetheexcitement

Done all steps 👏❤️🔥🔥👏 semoga ada rezeki kami😍😍😍

disini saya kongsikan screen shot komen saya di post rasmi ini:

Semoga ada rezeki anak saya untuk menang 💕

Semoga ada rezeki anak saya😍 Done all steps🥰

Done joined! 😍😍😍🫰🏻🫰🏻🫰🏻

semoga ada rezeki buat anak saya .. amin ..