Baby tak active

Hi mommies ! Currently 21w1d, saya notice baby saya kurang gerak macam before ni, is it normal or saya perlu risau and terus pergi check up ? Baby saya ada je gerak tapi tak kerap and jarang jarang , Saya tak tenang, Help me out thank you 🥺 #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

21w is normal klu kdg rasa kdg tak. sbb dia kecik lg, dlm 300gm gitu...ruang pulak besar..boleh pusing2 bgerak ikut suka dia..tp nk check pun xde mslh.