Baby bump

Hi mommies.. Cuba share pengalaman mommies semua, brp weeks baru nmpk baby bump ya? ?

51 Các câu trả lời

7bulan mcmtu sis .. tp bila dh 38w masa tggu masa nk deliver bby pun still org x pcya sy tggu nk bsalin.. kata nya kecil je perut tp bby kluar 3.2kg jgk la hehehe

nak masok 5bulan bru nmpk ,skrg ni dh 7bulan pon ,rmai tgur ckp baby bump kecik ,mngkin sbb ank first kot 😅

sye anak first smpai kandungan usia 6 dan 7 bulan pun msih x nmpk😅 smpai kn doc x tau sye mngandung🤭

Saya 16 weeks dah nampak baby bump.. Badan kecik, halus, so bila dah 16 weeks baby bump dah mula ketara..

24 week bru nmpak skit. Tapi tu pun org x perasaan lgi smpai la 8bln bru nmpak.

7 bulan baru nampak tp xsangat..sampai dah besalin org xperasan sy mengandung😅

7bln.. Hahahah sbb prt mmg jns kck pyh nk npk.. Smua ckp 9bln mcm 7bln

16 weeks dah nampak bump n dh dpt rse baby gerak2 halus🤭

maybe la 7 month kot. sbb skg macam takde bby bump je, 🤣

4 bulan masuk 5 bulan baru nampak baby bump 😍