Nipple cream tk perlu bilas??

Hi mommies boleh tk share nipple cream yg tk perlu bilas or cuci before df anak?? Sye tgh mencari lagi brg untk get ready before bersalin nnti. Klw ikut due bulan 10 tpi sbb sekarang kandungan dah 28weeks and sye memang lahir premature 7bulan dlu so risau yg sye pon akan bersalin 7bulan jugk sbb adik beradik semua pon mami sye beranak 7bulan😅 so sekarang tgh get ready brg yg penting mommies ade tk suggestion brg untk mommies and baby yg org lain tk pernah suggest untk prepare??#firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

rasanye awl2 ni xperlu lg nipple cream, tp mungkin atas org juga kn. sbb sy gune time anak dh ade gigi😂 sy suggest jenama palmers cocoa butter formula,mmg xperlu cuci .