Detergent baby...

Hi mommies, boleh tak korang shared detergent brand apa yg korang pakai utk cuci baju baby newborn? Anddd bila korang start cuci baju baby? Means, 3bulan before due date or sebulan before due date ke? Hehe

18 Các câu trả lời

Sy pakai yg brand anakku (blh tgk dlm shopee).. Bau pom best sgt.. Lembut jer bau dye.. Sy start bsuh skit2 start 35week☺

Sy beli pureen abd tp tgk la esok ke lusa br cuci smua baju..esok nak gi beli skit lg baju2 n yg lain..

Sy guna pureen. Lg berapa mggu nk due bru sy cuci. Tp better la cuci awl. Takut bersalin awl plk nnt.

Nappikleen beli kt guardian.. Masa 34weeks dah complete semua pakaian newborn terus cuci..

30week cuci and pack.. Pkai brand anakku.. Beli di shoppe rm19 je bau pon oky

Nappikleen sy kumpul bju2 bby yang dab beli basuh sekali ready kan 35 weeks

Sy pkai nappykleen.. Bg sy, baunye sedap nk bnding yg lain²..

Saya guna fiffy, lau basuh awal pun xpa. Sbb takut bsalin awal

32w da bole basuh ..sy pkai sbun jhonson bby je

sy beli pureen ABD.. start cuci mase 7bln lbh..