100 plus

Hi mommies, Boleh tak ibu hamil 18week minum 100 plus? Saya teringin nak minum cola sebenarnya tapi takut gas dan kandungan gula tinggi jadi saya gantikan dengan 100 plus. Soalan nya selamat ke kalau saya minum?

16 Các câu trả lời

Lebih kurang je gula dalam coke dgn 100plus tu. Kalau teringin sangat, minum la seteguk buat lepas rasa teringin tu. Jangan minum sebotol pulak😂

bole je minum... sy sebelum 30weeks minum 100plus,coke.. my mum said percaya kuasa Allah..banyk je ibu mengandung mengidam bukan2x hihi

Blh tp eloknya xyh...sy mnum jgk sbtol hari tu . Geram sgt tgk...tp mse ank no2 gila vanilla coke..rajin jgk mnum...smpai suami mrh😅

boleh p jgn banyak bb saya pun suka minum cola..bila disuruh minum air gula...air gula i tinggi...mungkit dsbbkan minum cola...

Kalau saye minum jer tapi sikit -ii lahh . pikir positif jer sis in sha allah baby dalam kandungan takde pape 😊

Bleh je sis . Suami sy lgsg xbg sentuh air gas tkot jd apa² kt anak. Klw 100 plus bg plk. 😅

minum sikit2 je sis. jangan minum sekali semua. sekadar buat rasa lidah dan lepas ngidam.

Sy minum je..sbb terliur kan,cuma sy tmbah air biasa separuh sbelum minum sbb air gas kan manis.

5y trước

Sama laa kita..😊

Minum lah sikit bagi rasa. Sat g anak tu kempunan pulak . Sy minum je sikit hehe.

Sy ad juga minum sbb tenaga xde asyk munth2 tp cmpur dgn air jd xde rasa gas..