Minyak baby

Hi mommies! Boleh suggest minyak baby yang korang guna & kenapa pilih minyak tu? Tengah cari yang sesuai untuk baby. TQ 😊❤️ ##ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Saya paling suka amway tropical herbs ni😍 bau dia best. Kalau sapu kat baby, auto nak cium baby banyak kali😬 then kalau kembung perut pun elok. Agak pricey bagi certain people, but trust me penggunaan dia tahan lama jugak la. Since lubang dia tak besar & ngam👍🏻 saya beli di shopee je dapat harga agak worth it. Kalau beli kt amway terus yg payahnya kena ada member la pulak. So beli shopee je senang.

1y trước

My fav jugak ni. Sy guna dari masa mengandung urut2 kaki mmg lega sbb dia x panas & bau dia sedap sgt.