Tips Naikkan Berat Badan Bayi

Hi mommies. Boleh share tips mcm mana nak naikkan berat badan baby? Anak sy dh 3 bln baru 4.5kg. :( lahir kecil 2.4kg shj.. Sy bagi susu formula sbb susu badan sy sgtlah kurang. Ada suggestion susu formula mana yg ok utk tambah berat? Atau ada tips utk kerapkan baby minum susu? Sy first time mom. Terima kasih sudi bantu ❤️

23 Các câu trả lời

Bg susu setiap 2-3 jam

4y trước

Ok sis sy cuba. Tq yaa 🤗

asalkan dia sihat

4y trước

Alhamdulillah doktor takde ckp dia ada masalah apa2. Asalkan dia sihat syukur sgt2 dh 😊

Morinaga BF-1

3y trước

Susu ni utk naikkan berat ke sis