Teething gel baby

hi mommies ..boleh share teething gel untuk baby yang mau masuk 5 bulan ka? baby saya x selesa sgt kesian tgok dia nangis teriak2 🥹helpp#tulunghmee

Teething gel baby
5 Các câu trả lời

bg teether lg better. sy beli teether mitten yg ade bonjol2 bulat tu 3 hari lps dia hisap mcm org nk mengamuk. skrg elok dah tenang je. plus bg teether lg bagus sbb nnt dia boleh belajar kunyah nnt sng time dah start bg mkn nnt

Saya beli berus silicon tu. Boleh cuci lidah anak sekali, dan boleh jadi teether. Saya sejukkan dalam fridge dulu pastu bagi dia. Memang fav dia masa baby dulu. 🫶🏻

sejuk kan susu ebm/susu fm boleh bagi baby minum. boleh juga sejukkan kain napkin bersih utk baby gigit.

boleh sejukkan teether baby dan beri dia hisap. it helps a lot

sejukkan kain