Breastfeeding

Hi mommies, boleh share tak cara utk slowkn flow susu . Susu sy bnyk and laju smpai bby marah. Dh try marmet n pam tp sama. Sy ad baca yg mungkin sy dh jd oversupply. Skrg sy hnya marmet and stop pam susu . Bby bru sebulan, kesian dia. 😔#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom #breastfeeding #breastfeeding

2 Các câu trả lời

Sy guna botol heorshe/dr browns, elok flow utk newborn. Tak laju mcm botol lain (I.e Hegen/tommy)

10mo trước

Thank you share🥰 , skrg sy mmg direct feed je xsmpat nk bg ebm sbb dh oversupply kan. Prnh bagi ebm masa ada appointment kt klinik, bby xde masalah nk minum sbb sy control ketinggian botol, cuma bila df je flow laju. 🥺