Share Experience 1st preggy mommies semua 😘

Hi mommies. Boleh share tak 1st preggy mommies semua.. Macam sy, 2 minggu mulut terasa manis. Air liur pun rasa manis. Air masak pun rasa manis. 😂Cepat letih,n mengantuk je keje.. Mommies semua macam mana? #firstbaby #semogaanakkumembesardenganbaikdansihat☺️

19 Các câu trả lời

saya rsa pahit. lepastu tak boleh nak makan sangat. morning sickness makin lama makin kerap. Pening kepala, mual, loya semua lah. Nak makan pun nangis paksa telan risau kandungan. 🥲 Doakan saya kuat.

3y trước

sama mcam saya, skrng pun struggle paksa utk makan fikir pasal baby..moga kita sama2 kuat 💪💪