BENGKUNG LEPAS BERSALIN

Mommies boleh share pengalaman tak lepas bersalin pakai bengkung yang macam mana. Kalau kat shopee tu okay tak? Kalau boleh nak yg velcro tape jer. Terima kasihh 🙏🏼

2 Các câu trả lời

Saya pakai yang bertali banyak tu. Tapi on off je pakai. Kurang daripada 10 kali. Pastu tak pakai dah.

1y trước

Sama-sama. Ya saya tak reti pakai sendiri. My mom yang pakaikan. Tapi itulah tak selesa pakai bengkung sebab tu tak pakai dah.

Velcro senang.

1y trước

mommy share link sikit bengkung velcro yg mana okay..sy tak penah beli lagi jenis velcro tape. 😚