JADUAL TIDUR BABY

Hi mommies, boleh share dengan saya jadual tidur baby mommies macam mana? Saya bekerja, tapi sekarang jadual tidur baby macam lari. #bantusharing

1 Trả lời

Anak Baru 1 bulan kan? Normal begitu 1 ke 3 bulan. Anak belum kenal siang malam. Tapi boleh latih anak tidur. Mcm saya tidur malam, jam 8pm, saya dah tutup lampu semua. Saya buat dari Newborn di wad hingga sekarang anak umur 1 tahun lebih. Boleh belajar sleep training di FB BABY LANGUAGE

1y trước

Sama-sama